tisdag 6 september 2011

Intressanta kommentarer

Det är alltid kul att få kommentarer på blogginlägg. Jag har inga planer på att likt kvällstidningarna stänga av kommentarsfunktionen, om någon till äventyrs skulle tro det. Särskilt läsvärt tycker jag att det blir när en debatt uppstår bland kommentarerna, ett gott exempel på det finns bland kommentarerna till mitt inlägg om vad som kan driva de svenska bostadspriserna uppåt. Här diskuteras sannolikheten för framtida inflation respektive deflation. Här återfinns även en hel del läsvärt om hur man ska hantera ett skuldberg; går det att inflatera bort eller måste man skriva ned dess värde? En helt annan typ av läsvärd kommentar hittar man under gårdagens inlägg om börsfall utan nyheter. Signaturen SH har talat med tillträdande vd:n för Deutsche Banks privatchaufför, och delar med sig av lite finansskvaller. Ta det för vad det är, men kuriosa kan vara nog så intressant. Undrar om inte skvallersidan i Affärsvärlden är tidningens mest lästa?

I övrigt kan vi konstatera att börsen inte alls beter sig som dagstidningarna förväntade sig idag heller. "Fortsatt börsfall väntas" kunde man läsa i morse. Så blev det alltså inte. Intressant nog ligger räntan för italienska tioåriga statsobligationer kvar över 5,5 procent, trots lugnare börser idag. Som bekant ingrep ECB och började stödköpa italienska statspapper för att hålla nere räntan. Då trycktes räntan ned till 5 procent, men nu verkar den alltså vara på väg uppåt igen. Det blir spännande att hålla ögonen på detta, vad blir ECB:s nästa steg?

1 kommentar:

  1. Vittnesbörd. Jag är Mrs EVA Olausson Jag fick faktiskt min lån

    Jag presenterar mig är EVA Olausson, det är för mycket bedrägeri mellan särskilda låneerbjudanden. Jag har besökt ett lån annons webbplats mellan särskilt allvarlig i hela världen och jag upplevde en underbar kvinna vid namn Mr JOSEZ BAEUTIER som hjälper människor i lån och gett mig en lån 500,000 Kr med mycket låg ränta från hans sida eller 2% på min lånetiden och sedan nästa morgon jag fick pengar utan protokoll. Behöver personlig kredit vägrar din bank dig ett lån, du är i något land i världen du pratar med honom och du pressa nöjd men var försiktig så att du inte tycker om att betala tillbaka lånen. Här är hans e-post: josezbaeutier@gmail.com

    Lycka till. Och glöm inte att dela för att hjälpa dina nära och kära som är i behov

    SvaraRadera